Sauna Reparatie

Sauna Reparatiesauna reparatie

Heeft u een probleem of storing met uw sauna? Laat de sauna reparatie uitvoeren door een professional! Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw kostbare wellness product kan repareren? Aquamasters is de expert in sauna reparatie! Wij kunnen vrijwel ieder merk, model of type sauna repareren. LET OP: We werken wel alleen aan genormeerde merken van betrouwbare fabrikanten. Vaak wordt de storing direct op locatie verholpen door één van onze vakbekwame monteurs. Direct geholpen worden? Neem contact op.

LET OP: WIJ WERKEN ENKEL AAN TRADITIONELE SAUNA’S MET STENENOVENS, GEEN INFRAROOD CABINES!

We repareren, en onderhouden vooral traditionele sauna’s. Grote of kleine sauna’s, openbaar of privé alles is mogelijk. Graag vragen wij voor het bezoek van een monteur zo veel mogelijk informatie over de sauna of de storing in de sauna. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk voorbereid de monteur op pad sturen. Dus een afbeelding van de sauna, de oven of de besturing display helpt vaak. Ook het merk en type en een duidelijke probleem omschrijving zijn gewenst om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

sauna repareren

Sauna reparatie & meer

Naast het repareren van sauna’s zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en repareren van zwembad, whirlpools en stoomcabines. Maar ook al u een ander wellness product heeft met problemen of storingen aarzel niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met onze experts.

Wij werken door heel Nederland, België en sommige delen van Duitsland. Binnen deze regio’s kunnen we snelle service bieden. De werkbussen zijn uitgerust met een unieke voorraad en door meerdere vestigingen binnen Nederland kunnen we vaak snel schakelen bij problemen of storingen in sauna’s. Indien er een onderdeel besteld moet worden ontvangt u hiervan altijd eerst een prijsopgaaf en bij een akkoord wordt het onderdeel voor u besteld.

sauna reparatie

Veel voorkomende problemen:

Sauna reparatie, sauna kapot, sauna defect, sauna oven werkt niet, sauna oven kapot, sauna warmt niet op, sauna reparatie, sauna monteur, saunaoven reparatie, sauna repareren, sauna stenen vies, sauna zekering, sauna display kapot, sauna display werkt niet, sauna storing, sauna licht defect, sauna laten maken. Aquamasters specialist in het repareren en oplossen van storingen op het gebied van sauna’s.