Hoe kunt u het zwembad vorstvrij houden? Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat een zwembad geen schade oploopt tijdens de vorstperiode. Tijdens de koude winterdagen kan het kwik aardig dalen en zo danig dat er schade kan opstaan aan het zwembad of leidingwerk van het zwembad.

U kunt zelf proberen het zwembad vorstvrij houden door alle leidingen vrij van water te maken. En de zwembad installatie geheel af te tappen. Maar u kunt deze werkzaamheden ook door een specialist laten uitvoeren. Een winterklaar onderhoudsafspraak is er al vanaf € 90,00 inclusief BTW.

✓ Aquamasters werkt door heel Nederland en België
✓ Professionele monteurs
✓ Snelle service
✓ Scherpe prijzen

zwembad vorstvrij houden

Het zwembad vorstvrij houden is erg belangrijk om schade aan uw kostbare bezit te voorkomen. Doordat het bevroren water uitzet kan er schade opstaan aan de inbouwdelen, leidingen, het zwembad zelf, de technische installatie etc. Het vorstvrij maken van het zwembad kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Het is ook belangrijk dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Ons advies is dan ook om het door een professional te laten uitvoeren.

Op jaarbasis werken de monteurs van Aquamasters aan meer dan 500 verschillende zwembaden. Van grote openbare zwembaden tot kleinere privé zwembaden. Wilt u ook uw zwembad door een professional vorstvrij laten maken? Neem contact op met onze experts!

Het is eventueel ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw zwembad. Dit kan bestaan uit het opstarten van het zwembad in het voorjaar en het winterklaar maken van het zwembad in het najaar. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een mail of vul het formulier in op de contactpagina.