Zwembad aanleg

ZWEMBAD LATEN AANLEGGEN

U zoekt een proffesional om uw zwembad te laten aanleggen? Aquamasters is de specialist bij uitstek in zwembad aanleg! Een zwembad aanleggen is vakwerk, er komt veel bij kijken. Wij zorgen voor een goede voorbereiding en een afwerking tot in de details. Door het juiste advies en meedenken met de klant realiseren wij uw droomzwembad met het minimale aan onderhoud. Ook bieden wij naast zwembad aanleg ook zwembadservice en zwembadonderhoud aan en werken wij enkel met hoogwaardige producten.

Jarenlange ervaring

Aquamasters heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het aanleggen van zwembaden! Hierdoor kiezen we enkel voor topkwaliteit en hebben we honderden tevreden klanten.

Goede communicatie

Tijdens het aanleggen van uw zwembad heeft u altijd 1 of 2 aanspreekpunten. Tevens neemt er tijdens kantooruren altijd iemand te telefoon op en hebben we een 24/7 WhatsApp dienst.

Hoogwaardige producten

Aquamasters gebruikt enkel hoogwaardige producten met de juiste garanties en levensduur. Om zo de klant maximaal te kunnen ontzorgen en te laten genieten van het kostbaar bezit.

Onderhoud en service

Aquamasters heeft een servicedienst en ook verzorgen wij het onderhoud van uw zwembad. Naast het aanleggen van zwembaden hebben we ook openbare klanten zoals saunacentrums, hotels, sportscholen etc.

Meer…

Moderne technieken

Onze monteurs volgen jaarlijks trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Met deze technieken kunnen we het onderhoud van uw zwembad reduceren tot een minimale inspanning voor de eindgebruiker.

Meer…

Specialist in Energiebesparing

Doordat Aquamasters gebruik maakt van de modernste technieken zijn onze zwembaden gemiddeld 50% zuiniger i.v.m. traditionele technieken.

Meer…

ZWEMBADBOUW

Wij werken standaard met twee soorten zwembaden, een Prefab Polystone Zwembad of een Bouwkundig Zwembad voorzien van folie. Een Prefab Zwembad is vaak iets voordeliger i.v.m. de snellere bouwtijd. Wij adviseren u over de verschillen tussen de soorten zwembaden

Polystone Prefab Zwembad

Prefab Polystone Zwembad
Een Prefab Polystone zwembad wordt in onze fabriek gemaakt naar uw wensen. Hierdoor is een snelle plaatsing mogelijk. Indien u de technische ruimte heeft voorbereid kunt u dus binnen 5-8 dagen zwemmen in uw eigen zwembad!
Door het gebruik van de modernste las-technieken zijn de naden in een Polystone zwembad bijna niet zichtbaar.
Het zwembad wordt geheel op maat voor u gemaakt. Dus u kiest samen met onze experts de plaats van de trap, de afmetingen van het zwembad, een eventueel ligplateau etc. etc.
Een Polystone zwembad heeft een levensduur van 25+ jaar
– Wij leveren de Polystone zwembaden altijd met isolatie op bodem en wanden. – 10 jaar garantie op het materiaal – Geen kans op osmose – In verschillende kleuren leverbaar – Verkrijgbaar in onder of overloop modellen – Geschikt voor renovatie

Bouwkundig Folie Zwembad

bouwkundig zwembad
Uitgebreide mogelijkheden qua diepte, lengte en breedte, het zwembad is volledig naar wens in afmeting aan te passen.
In folie zijn er veel verschillende mogelijkheden, van tegel, hout en steen-look tot strak wit, grijs of antraciet. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze zwembadfolies.
Doordat het op locatie wordt opgebouwd zijn onze folie zwembaden ook te plaatsen op lastige locaties zoals; kelders, verdiepingen of afgelegen gebieden.
Door het gebruik van speciale bouwstenen met hoge isolatiewaarde is een bouwkundig zwembad energiebesparend en kosten efficiënt.
Door het gebruik van folie is het zwembad gemakkelijk te renoveren en te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling door de folie te vervangen.

ZWEMBADBOUW DOOR AQUAMASTERS

Zwembad aanleg
Zwembad aanleg
Zwembad aanleg
Zwembad aanleg
Zwembad aanleg

Uw Aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. Vul zo veel mogelijk informatie in over uw wensen betreffende het zwembad. Voorkeur voor Polystone of Bouwkundig, afmetingen, afdekking, wat voor soort waterbehandeling etc.

Door aanhoudende drukte kan het zijn dat het wat langer duurt voordat we reageren. Maar we proberen op iedere aanvraag te reageren!

Wij zullen uw gegevens enkel voor een offerte gebruiken.

Alvast bedankt!

Vraag hier uw offerte aan