Openbaar

openbaar zwembad

Van ontwerp tot realisatie 

Aquamasters biedt totaaloplossingen voor openbare zwembaden. De diensten die wij leveren bij openbare zwembaden bestaan uit:  Adviseren, ontwerpen, calculeren, onderhouden, repareren, installeren, bouwen of ondersteunen. Aquamasters heeft veel ervaring met openbare zwembaden. Wij helpen graag bij de problemen waar u tegen aanloopt bij een openbaar zwembad of de WHVBZ. Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Ieder project vergt een andere aanpak. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of nieuwbouw van een sportbad, hotel, saunacomplex, camping-zwembad of gemeente-zwembad met Aquamasters heeft u de juiste partner om het project een succes te maken. Aquamasters zorgt ervoor dat alle wensen en doeleinden van het zwembad in een maatwerk plan worden omgezet. Staat uw wellness concept er niet bij? Vraag het onze medewerkers.

Het bouwen van een openbaar zwembad vereist de juiste technieken. Ment dient te voldoen aan de regels van Wet Hygiëne en Veiligheid van Zwembaden. Het zijn regels die jaarlijks worden aangepast of aangescherpt, zorg daarom dat u altijd goed op de hoogte blijft.  Het is belangrijk dat de controle op het zwemwater goed en nauwkeurig wordt uitgevoerd en dat tijdens de bouw rekening wordt gehouden met de regels waaraan het zwembad moet voldoen. Aquamasters kan op optreden als partner van een architect of bouwbedrijf om de bouw te ondersteunen.

Enkele voorbeelden van de openbare markt:

Publieke zwembaden en Sportbaden
Zorg en Therapiebaden
Hotels en Wellness
Recreatieparken
 Waterattracties
Jachten

Duurzaam investeren

Een openbaar zwembad brengt vaak hoge energielasten met zich mee. Het is daarom belangrijk te investeren in duurzame en energiebesparende maatregelen. Deze maatregelen kunnen worden toegepast in nieuwbouw projecten maar ook in bestaande zwembaden. Denk hierbij duurzame verwarmingstechnieken, energiezuinige zwembadpompen, LED verlichting etc. Lees hier ook meer over op de pagina energiebesparing.

zonneverwarming-openbaar-zwembad

Aquamasters levert en installeert vrijwel ieder denkbaar segment op de openbare zwembadmarkt. Of het nu gaat om energiebesparende mogelijkheden, glijbanen, overkappingen, afdekkingen of verwarming-installaties. Tevens hebben we een eigen service en storingsdienst welke 24/7 bereikbaar is. Een vrijwel unieke dienst in ons vak.