Technisch beheer

beheer openbaar zwembad

Technisch beheer en onderhoud van een openbare gelegenheid is een kostbare zaak. De exploitant of eigenaar wordt door diverse wetgevingen verplicht om regels te voldoen. Het is daarom belangrijk dat het technische beheer en onderhoud van een openbaar zwembad zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

Meer dan alleen technisch beheer openbaar zwembad

Aquamasters zorgt niet alleen voor de uitvoering van het technische beheer en onderhoud van een openbaar zwembad, camping, zorginstelling, hotel of wellness-centrum. Maar adviseert en informeert ook over langetermijnstrategie en de optimalisatie van de dagelijkse onderhoudsprocessen.

Om een openbare gelegenheid tot een succes te maken dient de techniek en het gebouw in goede conditie zijn. Door de juiste techniek zorgt u ervoor dat er aan de juiste regels wordt voldaan en de gasten veilig en prettig gebruik kunnen maken van de accommodaties. Ook kan er door het juiste technische beheer bespaard worden op de maandelijkse of jaarlijkse kosten. Ook hierbij kan het toepassen van de juiste technieken besparingen bieden op energie-kosten, chemicaliën, onderdelen, schoonmaak-kosten en meer.

beheer openbaar zwembad

Wat doen bij het beheer van een openbaar zwembad?

Dagelijkse of wekelijkse onderhoud (controleren technische installaties en direct problemen of storingen verhelpen)

Preventief onderhoud (onderdelen tijdig vervangen voor ze versleten of defect zijn)

Communicatie vaste personeelsleden (indien nodig ook educatie en telefonische hulp)

Controleren van verbruik (stroomverbruik, chemicalien-verbruik indien energiebesparingsplan opstellen)

En nog veel meer! Wilt u meer weten? Neem contact op!

Voor het beheer openbaar zwembad, hotel zwembad beheer, zwembad hotel, camping zwembad, openbaar zwembad, commercieel zwembad, openbare sauna, bouw, onderhoud of beheer Aquamasters is uw vertrouwd partner!