Sauna’s

Waarom een sauna?

Er zijn verschillende redenen waarom u graag gebruik maakt van een sauna. Wilt u graag een sauna ter ontspanning of heeft u gezondheidsklachten waarin een sauna verlichting kan brengen? Voordat u kiest voor een bepaald soort sauna is het belangrijk uw wensen te bespreken. Op het gebied van sauna’s zijn de mogelijkheden eindeloos, daarom is een goede sauna ook maatwerk. Om te kijken wat voor u de juiste sauna is zouden wij graag meer informatie van u verkrijgen. Vul het formulier hieronder op de pagina in of neem contact op met onze adviseurs.

sauna-maatwerk

Hieronder vind u enkele voorbeelden van verschillende soorten sauna’s:

Traditionele Finse sauna’s, van standaard tot maatwerk
Infrarood sauna’s, van standaard tot maatwerk
Combinatie sauna’s: Finse sauna met infrarood
Design sauna’s, ieder design of ontwerp mogelijk
Buiten sauna’s, van standaard tot maatwerk en design
Zelfbouw sauna’s, een compleet pakket dat u zelf bouwt

maatwerk-sauna-kopen

Een sauna geheel naar uw wensen

Zoekt u een passende sauna voor bij u thuis? Of zoekt u een maatwerk sauna voor een openbare ruimte? Aquamasters ontwerpt, installeert, bouwt, repareert en onderhoud ieder type sauna. Ook kunt u bij ons terecht voor sauna accessoires of sauna onderdelen. Aquamasters levert sauna schoonmaakmiddelen, sauna opgietmiddelen, sauna geurtjes en nog veel meer. Kijk eens op de webshop of informeer naar de mogelijkheden.

Een sauna is een toevoeging aan uw woonhuis, sportcomplex, hotel, camping of andere wellness-centrum. Een ontspannend bezoek aan de sauna kan voor iedereen een verlichting brengen. Een traditionele sauna brengt weer andere mogelijkheden dan een infrarood sauna met korte of met lange golf. Zo is er voor iedere wens een ontwerp, en voor ieder probleem een oplossing. Aquamasters richt zich op een water hoger segment en biedt enkel producten aan van de allerhoogste kwaliteit. Zodat u als klant zorgeloos plezier kunt hebben van uw kostbare bezit.

Heeft u interesse in een sauna? Of bent u opzoek naar een onderdeel of onderhoud aan uw sauna?