Zwemspa’s

zwemspa kopen

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is de ideale combinatie tussen een hottub / jacuzzi / spa en een zwembad. De zwemspa heeft de afgelopen jaren een opmars gemaakt. Een zwemspa beschikt over een tegenstroom-installatie die er voor zorgt dat men op een relatief kleine ruimte toch flink kan zwemmen. Er zijn verschillende soorten zwemspa’s;  Modellen met 1 water bassin dus een gelijke temperatuur over de gehele zwemspa of een model dat 2 water bassins heeft en waar een hogere temperatuur mogelijk is in het spa gedeelte. Er zijn ook verschillende soorten tegenstroom-systemen; Een jet systeem waarbij 1 of meerdere jets door een krachtige pompen worden voorzien van water en zo wordt er een tegenstroming gecreëerd. Een andere mogelijkheid is een stroming die wordt gecreëerd door een propeller zodat er een geleidelijke stroming komt die traploos is in te stellen naar uw zwembehoefte.

zwemspa-kopen

Waarom een zwemspa?

Bij een zwemspa komen de voordelen van een spa en een zwembad samen. Hier volgen even wat feitjes over onze zwemspa’s: Een zwemspa wordt geheel compleet geleverd inclusief verwarming, filters en afdekking. Een zwemspa kan stand-alone draaien enkel op een stroomaansluiting, een zeer compleet en uniek product. Een zwemspa is relatief compact, zeker voor de mogelijkheden. Een zwemspa kan worden ingebouwd of boven de grond ook perfect functioneren. Een zwemspa beschikt over diverse relax en massage mogelijkheden maar ook kan er intensief in worden gezwommen of gesport. Een zwemspa is eventueel mee te nemen naar een nieuwe woning. Een zwemspa is vergunningsvrij en met een autokraan of telekraan te plaatsen.  Zwemspa’s zijn zeer populair onder amateur en professionele zwemmers en sporters.

swimspa kopen

Zwemspa kopen?

Bent u opzoek naar de ideale combinatie van een zwembad en spa? Aquamasters heeft een ruim assortiment en verzorgt de installatie en plaatsing geheel zelf. Service en onderhoud verzorgt Aquamasters ook in eigen beheer, de meeste onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. We kunnen de meeste zwemspa’s op zeer korte termijn leveren. Wilt u nog meer weten? Neem contact op via deze pagina.