Spa’s

Spa, hottub, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi?

Wanneer hebben we het over een Spa, hottub, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi baden? Al deze baden hebben als doel u te laten genieten en ontspannen in een warm buiten bad. In de praktijk wordt hetzelfde product de ene keer genoemd als zijnde een spa, de andere keer als hottub, en weer een andere keer als jacuzzi…

Het woord “spa’ heeft vele betekenissen, en is afkomstig van de latijnse woorden “Sanus Per Aquam“, wat “gezondheid in het water” betekent. Daarnaast is de term Spa vaak een verzamelnaam dat gebruikt voor een kuuroord, waar geneeskrachtinge en ontspannende therapieen plaatsvinden, vaak gebonden aan een ligging met geneeskrachtige wateren.

jacuzzi kopen

Als we spreken over het product ‘Spa’s’, hebben we over een warmwater bad, voorzien van massage waterstralen / jets en vaak een bubbel mechanisme. Doordat een Spa bad  een masserende werking heeft, wordt dit  in combinatie met warm water als relaxerend en spierontspannend ervaren, wat zeker ten goede komt van de algemene gezondheid van de mens. In die optiek klopt de betekenis “gezondheid in het water'” zeker.

Waarom een spa of jacuzzi kopen?

Een spa is uiterste geschikt voor massagedoeleinden; door de krachtige pompen en jets en de verschillende zittingen in de spa kan een spa van Aquamasters uw hele lichaam masseren. Naast de massagemogelijkheden is een spa ook de ideale plek om na een zware werkdag bij te komen en te ontspannen. Een spa gebruikt men heel het jaar door, in de zomer ter verkoeling of na een duik in het buitenzwembad, in de winter als het koud is lekker buiten vertoeven in water van 38 graden.

spa kopen

Aquamasters verkoopt enkele spa’s van hoogwaardige kwaliteit, welke een zeer strenge keuring zijn ondergaan. Niet vanuit een fabrikant of testpanel maar door ons zelf. Wij leveren enkel spa’s die iedere werknemer van Aquamasters ook thuis zou willen hebben. Hierbij hanteren we diverse standaarden waaraan de spa moet voldoen. Het is belangrijk dat de spa duurzaam, economisch en technisch goed in elkaar steekt.

Wilt u meer weten over de spa’s, hottubs, whirlpools, bubbelbaden of jacuzzi’s die wij bij u kunnen leveren? Of wilt u een spa, hottub, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi kopen? Neem contact op met één van onze medewerkers.