Zwembad Bouwen

Een zwembad bouwen kan voor verschillende redenen een mooie toevoeging zijn aan uw woonhuis. Of de reden van een zwembad bouwen nu is om heerlijk te ontspannen na een gehaaste dag of om goed in beweging te blijven. Het moet in ieder geval een zwembad zijn wat bij u en uw budget en wensen past!

zwembad bouwen

Aquamasters begrijpt dat door te luisteren naar uw wensen en u daarin van professioneel en gedegen advies te voorzien. Een binnen of buitenzwembad of een zwembad met ingebouwde whirlpool? Voor al deze opties bent u bij Aquamasters aan het juiste adres! Aquamasters adviseert, ontwerpt en bouwt zwembaden en wellness van het hoogste niveau.

Zwembad bouwen naar uw wens

Een zwembad bouwen vergt expertise en vakkundigheid, er zijn veel zaken waar rekening mee moeten worden gehouden bij de bouw van een zwembad. Niet alleen de wensen van de klant maar ook bouwkundige zaken zodat uw zwembad ook in de toekomst iets is waar plezier of ontspanning centraal staat. Een zwembad bouwen is kan op meerdere manieren van bouwkundig tot prefab, van binnen (op zolder) tot buiten, skimmer, onderloop of overloop zwembad van groot tot klein de mogelijkheden zijn eindeloos.

zwembad bouw

Aquamasters weet wat er mogelijk is in deze tijd en gebruikt moderne technieken. Ons streven is om altijd een duurzaam en energiezuinig zwembad te bouwen naar de wensen van de klant. Ook begrijpen wij dat u niet zomaar een beslissing wilt en moet nemen over de aanschaf van een zwembad. Zwembadtechniek is voor Aquamasters een specialisme waarin we superieur zijn van A tot Z. Wij verzorgen het advies, het ontwerp, de realisatie en het onderhoud. Enkele zaken die belangrijk zijn om te bespreken tijdens de aanschaf zijn:

 Het doel van het zwembad: Recreatie, sportief, zorg, ontspanning, afkoeling etc.
Locatie van het zwembad: Binnen, buiten (rekening houden met zon en bomen)
 Afmetingen van het zwembad: Vorm, lengte, breedte en diepte.
 Wat voor bouwwijze: Prefab, kunststof of bouwkundig, bouwstenen of gestort etc.
 Materiaal van het zwembad: Polypropyleen, RVS, folie, liner, tegels etc.
 Eigenschappen van het zwembad: Denk aan afdekking, verlichtingtegenstroming etc.
 Technieken gebruikt in het zwembad: Waterbehandeling, energiebesparing etc.

zwembad bouwen

Advies op maat

Een gedegen advies kost tijd en inlevingsvermogen. Daarom maken wij tijd voor uw wensen en zorgen en op deze manier kan Aquamasters u voorzien in uw behoeften. Er  zijn veel zaken waar wij u vooraf over kunnen informeren en adviseren.  In het menu rechts vind u vrijwel alle zaken waarmee u als toekomstig zwembad eigenaar mee te maken gaat krijgen.

Wilt u persoonlijk advies over een zwembad in uw tuin, binnenzwembad, Kunststof zwembad of juist advies over de juiste renovatie voor uw zwembad? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Ook kunt u natuurlijk zelf bellen naar: 085-0654830 om een kennismakingsgesprek te plannen.