Zwembad Tegenstroom

Er zijn veel verschillende soorten en manieren van een zwembad tegenstroom creëren met het juiste advies kunt u de passende tegenstroom installatie kiezen

zwembad tegenstroom

De meest voorkomende zwembad tegenstroom installatie is de jetstream, dit is tevens de meest ouderwetse manier van zwemmen in een tegenstroming. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om een rustigere zwembad tegenstroom te maken. Nieuwe systemen zijn vergelijkbaar met het zwemmen in een rivier met stroming. Een uniek systeem waarmee professionele zwemmers trainen om fit te blijven.

De voordelen van een zwembad tegenstroom installatie zijn:

Toepasbaar in kleinere baden

Gemakkelijk later in te bouwen

Traploos instelbaar

Bredere en rustigere stroming i.v.m. jetstream

Te gebruiken voor Aquagym of Aquafitness

zwembad tegenstroom

Jetstream

Ook is het mogelijk om uw zwembad van de traditionele jetstream te voorzien. Wij leveren enkel merken die al jaren als een vertrouwd merk in de zwembadwereld zijn. Een zwembad jetstream is er tegenwoordig ook in veel soorten en maten. Het mooie van een jetstream is dat u goed kunt zwemmen in een relatief klein zwembad. Een jetstream is een ideale toevoeging voor ieder zwembad en zorgt voor nog meer plezier en mogelijkheden in het zwembad.

Een zwembad tegenstroom installatie in elke vorm zorgt voor een uitdaging voor de sportieve zwemmer. Aquamasters adviseert voor iedere situatie en iedere klant. Wilt u meer weten over zwembad tegenstroom installaties of wilt u een vrijblijvende kostenindicatie? Neem contact op met één van onze experts.