Zwembad Lamellen

Een lamellen afdekking voor uw zwembad is een ideale combinatie van gebruiksgemak, energiebesparing en esthetische afwerking. De zwembad lamellen drijven op het water en sluiten hierdoor uw zwemwater af zodat het verdamping en energieverlies tegengaat. De afdekking is een zeer bepalend onderdeel van het zwembad aangezien het zorgt voor veiligheid wanneer het zwembad gesloten is.

Lamellen afdekking

Aquamasters werkt samen met een gerenommeerde fabrikant welke al meer als 20 jaar toonaangevende producten voor zwembaden produceert. Het belangrijkste is voor ons de kwaliteit en gebruiksgemak, hierdoor kunt u als eindgebruiker zorgeloos genieten van uw kostbaar bezit. Wij zijn erkend partner van de fabriek en mogen hierdoor extra garanties geven op onze lamellen afdekkingen.

Materialen en afwerking lamellen afdekking

Onze lamellen afdekkingen zijn er in 2 soorten materialen:  Standaard in het PVC of Polycarbonaat (PC) voor een nog hogere kwaliteit, langere levensduur en fraaiere uitstraling van de lamellen afdekking. De lamellen kunnen worden uitgevoerd met solar-techniek waarbij transparante bovenkant en een zwarte onderlaag zorgen voor verwarming van het zwemwater via de zon. Dit zorgt voor gratis verwarming en ook verlenging van het zwemseizoen.

De Solar-lamellen zijn bij ons standaard uitgevoerd met Anti-Alg technologie. De techniek verstopt de algen niet maar voorkomt de groei van algen in de lamellen.

lamellen zwembad1

Door de toepassing van een innovatieve sleuventechniek, ontstaat verversing en doorstroming in de lamel met het zwembadwater. Door de aanwezige desinfectie van het zwembad water, breken en voeren we de algen af. Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt water via de sleuven in een roterende beweging door de koppelkamer van de lamel, elke keer weer. Het water tilt het vuil en de algen op en voert het af. Een slimme oplossing die ervoor zorgt dat onze anti-alg lamel zelfreinigend is.

Waarom een lamellen afdekking van Aquamasters?

Extra garantie en de modernste technieken
Anti-Alg en 100% waterdichte lamellen
Veilig volgens franse norm NF P90-308
Geïnstalleerd door professionals met jaren ervaring
Subliem design en vrijwel niet zichtbaar na openen zwembad