Kunststof Zwembad

Bent u op zoek naar een specialist in Kunststof zwembaden? Aquamasters levert en installeert PP (Polystone Polypropyleen) zwembaden! Deze Polypropyleen zwembaden zijn gemaakt uit één geheel extreem sterk kunststof. Dit kunststof is UV bestendig, chemisch bestand en uiterst duurzaam. De zwembaden worden op maat gemaakt voor de klant en doordat deze uit één geheel worden gemaakt een snelle plaatsingstijd en met komen met 10 jaar fabrieksgarantie! Kijk ook eens bij zwembad aanleg en vraag direct uw voorstel aan

Enkele voorbeelden van kunststof zwembaden:

De mogelijkheden met kunststof zwembaden zijn erg groot, doordat de zwembaden op maat voor u als opdrachtgever worden gemaakt zijn de zwembaden passend voor vrijwel iedere situatie, van kleinere stadstuinen tot grotere openbare projecten zoals hotels of wellness-gelegenheden. De snelle plaatsingstijd, de hoge kwaliteit afwerking en het maatwerk naar wens maken onze kunststof zwembaden tot de hoogst haalbare prijs-kwaliteit verhouding. Ons kunststof is helemaal doorontwikkeld voor zwembaden en geeft een zeer strakke afwerking.

Voordelen kunststof zwembaden van Polystone Polypropyleen:

Polypropyleen Polystone heeft een zeer lange levensduur 25+ jaar
Hogere kwaliteit i.v.m. HDPE of Polyester
Wij leveren de zwembaden altijd inclusief isolatie op de wanden en bodem
Zeer UV bestendig
Geen kans op osmose
Zeer strakke afwerking (geen kans voor kalk en algen)
Zeer hoge chemische bestandheid
10 jaar garantie op het materiaal
Maatwerk naar uw wensen
Snelle plaatsingstijd (7-10 dagen)
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Zeer geschikt voor overloop of onderloop zwembad
Renovatie mogelijkheden

Er zijn veel voordelen aan onze Polystone Kunststof zwembaden, de zwembaden worden eigenlijk vaak toegepast in het hogere segment. Echter kunnen wij de zwembaden voor zeer aantrekkelijke prijzen leveren en installeren. U zult versteld staan van de prijs/kwaliteit verhouding. Bij projecten vind u door ons gerealiseerde projecten maar wij geven u ook graag een adres en nummer van een klant om van een eindklant te horen hoe tevreden ze zijn met onze samenwerking!

Prijzen kunststof zwembaden van Polystone Polypropyleen:

De prijzen van een kunststof zwembad gemaakt door Aquamasters beginnen vanaf € 22.000,- voor een kleiner zwembad. De prijzen zijn ook afhankelijk van de afwerking denk aan randtegels, afdekking, waterbehandeling en verwarming. Een vrij veel verkochte afmeting is 8×3,5×1,5 met een veiligheidsafdekking en inlooptrap kost dit zwembad ongeveer €33.000,-. Met opties zoals een waterbehandeling en een warmtepomp zal dit snel €38.000,- zijn. De prijzen zijn een aardige indicatie waarbij van de ideale situatie is uitgegaan. Graag komen we bij u op locatie kijken om een vrijblijvend voorstel voor u te maken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten.