Zwembad Verlichting

De verlichting van een zwembad geeft het allure, sfeer en uitstraling ook als er niet gezwommen wordt.

zwembadverlichting

De verlichting van een zwembad kan zeer bepalend zijn voor het uiterlijk van het zwembad, maar als er in de zomeravonden nog gezwommen wordt geeft de juiste verlichting het zwembad uitstraling! Voor de zwembad verlichting geldt ook hetzelfde principen als bij de verlichting in uw huis; een led lamp verbruikt aanzienlijk minder dan een halogeen of ander soort verlichting. Ons advies is om bij verlichting altijd te kiezen voor kwaliteitsproducten zodat u de juiste lichtopbrengst in het zwembad heeft.

De meest gebruikte verlichtingssoorten voor een zwembad zijn PAR schijnwerper verlichting en tegenwoordig LED verlichting. Bij LED verlichting zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider dan bij een simpele PAR lamp. De LED verlichting voor een zwembad is duurder dan de traditionele manier van verlichting echter kunnen de aanschafkosten worden terugverdiend over de jaren d.m.v. de besparing op de stroomkosten. Dit kan zeker voor een openbaar zwembad een flinke besparing opleveren. Het uiterlijk van de verlichting is ook niet geheel onbelangrijk, denk aan een kunststoffen behuizing of een een RVS of folie-kleur behuizing kan in het uiterlijk ook veel verschil maken.

Zwembad verlichting in allerlei soorten en matenzwembad verlichting

Zwembad verlichting is er in allerlei verschillende soorten en maten: LED lamp zwembad, inbouwlamp zwembad, professionele zwembadverlichting, openbaar zwembad verlichting, PAR 300 lamp zwembad, RGB verlichting zwembad, LED schijnwerper zwembad, en nog veel meer!

Aquamasters verkoopt, levert en installeert een groot assortiment verschillende soorten merken en modellen zwembad verlichting. Wij verkopen vrijwel alles op het gebied van zwembad verlichting voor inbouw-zwembaden of openbare zwembaden. Indien u op zoek bent naar een product, stuur een bericht via de contactpagina en er wordt snel met u contact opgenomen.

Wilt u meer informatie of een helder advies?

Neem contact op met de specialisten van Aquamasters.